Kitesurfles

Published Mar 15, 21
6 min read

Hydro Foilen

Duolessen Vanaf € 89,50 p. p. Keuze uit diverse locaties Inclusief IKO Certificaat Inclusief verzekering Inclusief wetsuit, trapeze, zwemvest, helm Inclusief CrazyFly Sculp, Sick Bar, LW board Max. 2 cursisten Met z'n tweeën een les volgen is goedkoper, maar ook meer relaxt. Je helpt elkaar, en leert van elkaars fouten.

De IKO Instructeur zal inspelen op de voortgang van elke cursist afzonderlijk - kitesurfen leren. De IKO methode is erop gericht je veilig op te leiden van tot zelfstandig (Independent) kiteboarder.

Foil Kiten

Kitesurfen is een spectaculaire watersport die snel te leren is. De sport is veelzijdig: je kunt gewoon lekker heen en weer varen, maar ook waanzinnig hoge sprongen maken en allerlei trucs in de lucht uitvoeren. Bij kitesurfen wordt er veel kracht opgebouwd in de kite - wing foilen. Als je die niet goed controleert en bestuurt, kan dat gevaarlijke situaties opleveren.

Bij twee of drie stel je zelf een groepje samen. Zo weet je ook zeker dat je niet met vreemden in een groep zit. Frank and Free verzorgt kitesurflessen 7 dagen per week, van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat (tot het donker wordt). Je kunt zelf bepalen op welk tijdstip je wilt lessen.

Kitesurfles

Wij geven alleen les met IKO gecertificeerde leraren. (I.K.O. staat voor International Kitesurf Organisation). Je krijgt aan het eind van je kitesurfles of kitesurfcursus een officieel certificaat (I.K.O. pas.). Deze is over de hele wereld geldig, en je kunt overal spullen huren of een vervolgles nemen op het kitesurfniveau waar jij gebleven was.

Het is namelijk niet via je gewone wa. verzekering gedekt als je tijdens het kitesurfen iemand anders schade toebrengt. Als je komt kiten bij Dirk betekent dit gezellig, ontspannen en professioneel les krijgen op 7 dagen per week tot zonsondergang.

Kitesurfles

Leren KitesurfenKitesurfschool

Samen met één iemand ga je leren kitesurfen in het begin deel je een vlieger en later krijg je jouw eigen vlieger. De les blokken duren 2 uur, Snel en veilig leren kiten in groepsverband. Gezellig en je leert heel snel! Inclusief IKO-certificaat - leren kitesurfen. 7 Dagen per week geopend! Zelfstandig leren kitesurfen.

Heb je de kitesurf pas behaald dan wil je natuurlijk verder oefenen. Bij KiteMobile kun je een complete kiteset per 2,5 uur huren. Met of zonder ….

Kitesurfschool

Wing FoilenWingsurfen

Kitesurfschool Leerkitesurfen.eu

443C+MR Utrecht, Nederland
+31615563598
Wing Foilen

Kitesurfles 1: Ruim 3 uur, maximaal 2 cursisten per instructeur €125,- p (kitesurfschool). p. Inclusief kitesurf uitrusting (Kite, bar, board, trapeze, impact-vest & helm. Wetsuit huur €8,- (inclusief boots & gloves). Dit is de beste kitesurfles om gewoon eens een keer te ervaren hoe het kitesurfen nou eigenlijk voelt en is nooit weggegooid, want het is een fantastische ervaring! We gaan altijd direct met een kitesurf kite het water in zodat je wel de echte kracht voelt en toch veilig bent omdat je genoeg afstand hebt van het land en obstakels.

Leren gecontroleerd vliegeren en het doceren van de kracht van de kite2. Ervaren van de volle kracht van de kite in het water (bodydraggen)3. Veiligheidsvoorschriften op het land, oplaten en neerlaten4. Voorbereidingsoefeningen voor de waterstart (bv. Met 1 hand sturen)5. Eerste start met het board De methodische opbouw van de kitesurflessen wordt aangepast op de leersnelheid van de cursist.

Kite Foilen Leren

Daarom is het belangrijk om tijdens het plannen goed te kijken naar de weersvoorspellingen. Als het weer niet goed genoeg is dan verplaatsten we de kitesurfles het liefste naar een volgende afspraak. Neem daarom altijd de avond voor je afspraak even contact op zodat we de laatste voorspellingen kunnen bekijken.

Kitesurfen leren bij Kitesurfschool KiteMobile betekend altijd gediplomeerde instructeur, kitesurfles in 2 tallen en nieuwste North kiteboarding materiaal KiteMobile. Sinds 2000 geven we in (Kite foilen leren). Ondiep water, beste kite materialen en gediplomeerde kitesurf instructeurs! We verzorgen voor de .

Wingsurfen

We zoeken gedreven activiteiteninstructeurs! (18-35 jaar) Heb jij interesse in onze ideale zomerjob op het strand? Laat je dan nu overtuigen op onze gratis activiteitendag. kitesurfles in Nederland. Zondag 1 maart strijd en speel je in 4 uitdagende rondes met de elementen. Samen met vrienden en op eigen kracht ga jij de uitdagingen aan! Zodra het waait wordt er geblokart en gekitebuggyd, daarnaast testen wij wat je op sportief vlak in huis hebt.

Tijdens de gevorderde les kitesurfen ligt de focus, na herhaling van wat bodyboard oefeningen, op het leren varen (wing foilen). Alle voorgaande lessen combineren tot je gecontroleerd met het board en de vlieger samen je eerste meters op het water kan maken. Wat leer je tijdens de gevorderde les kitesurfen? Herhaling waar nodig van les 1 en 2 Gecontroleerd leren starten met het ….

Foil Kiten

Kitesurfen is een sport die relatief makkelijk te leren is. Voor je het weet glij je over het water en is de wind je beste vriend! Deze verslavende activiteit brengt je dichtbij de natuur, het strand en de zee. kitesurf lessen. Wat wil je nog meer? Ervaar dit avontuur tijdens een kitesurfles bij Surfana! Nederland is door haar windzekerheid één van de beste kitesurf locaties van de wereld.

De windkracht in Nederland ligt voornamelijk tussen de 3-5 beaufort, daardoor is de kans groot dat jouw geplande kitesurfles door kan gaan en je veel kan genieten van deze mooie sport.

Kitesurfles

Wil je kitesurfles volgen van ervaren instructeurs? Bij surfschool Funsport Makkum leren wij jou kitesurfen aan het IJsselmeer in Friesland, Kornwerderzand (kitesurfles in Nederland). Dit is de ideale spot voor kitesurfles vanwege het ondiepe water. Hier kun je het kiten makkelijk onder de knie krijgen - Is kitesurfen veilig. Onze ervaren, gecertificeerde kitesurfinstructeurs leren jou het kitesurfen op een veilige manier in kleine groepjes.

Voor elk niveau hebben wij kitesurflessen, zowel in groepslessen als privélessen. Bekijk hieronder onze verschillende lesprogramma's. Altijd al eens willen leren kitesurfen? De kitesurfschool heeft kitesurfen lessen voor beginners ontworpen. De kitesurfles is ingericht voor 2 tot 3 personen en is zo opgesteld dat elke startende kitesurfer de instap in deze fantastische sport gemakkelijk en veilig kan maken.

Kitesurfles In Nederland

In het theoriedeel wordt geleerd wat het windvenster is, hoe de kite op te pompen is, hoe de lijnen te bevestigen zijn, hoe de veiligheidssystemen werken en waar allemaal op gelet moet worden qua weer en locatie. In het praktijkdeel van het leren kitesurfen wordt geleerd hoe je moet starten, landen, controleren en de kite kan besturen in het windvenster, bodydraggen, waterherstart (relaunch van de kite) en de waterstart met board.

Met deze pas kan de cursist bij elke KNWV aangesloten kitesurfschool zijn vervolgcursus doorlopen, waaronder bij ons: Funsport Makkum. Lesduur: 3 uurPrijs: € 105,- (per persoon, inclusief materiaal en wetsuit, exclusief surflaarsjes) De vervolgcursus voor 2 tot 3 personen is een voortzetting van de beginnerscursus en kan alleen met KNWV pas/vorderingenstaat gevolgd worden die je kan krijgen na de eerdere beginnersles.

Hydro FoilenDenk hierbij aan het zelfstandig opbouwen van de kite, kite controle, bodydrag, waterherstart (relaunch) van de kite in ondiep water en de waterstart met board. Ook de relaunch van de kite in diep water, ruime-, halve- en aan de wind varen, gijpen, springen en basis tricks behoren tot het programma (Kite foilen leren).

More from Lessen

Navigation

Home

Latest Posts

Kitesurfles - Boek Je Kiteles

Published Mar 30, 21
6 min read

Kitesurfles

Published Mar 15, 21
6 min read

Wing Foilen

Published Feb 25, 21
6 min read